Wie zijn wij

Wie zijn wij ?

 

In 1975 startte Tuur zijn praktijk in Rekem. 2 jaar later kwam zijn echtgenote Marie-Jeanne hem in zijn werkzaamheden versterken. Samen vormden ze een sterk duo en bouwden een goeddraaiende praktijk uit. Via bijscholingen breidde hun kennis uit, waardoor ze mensen nog gerichter konden helpen.

 

Toen hun tweelingsdochters Els en Lieve kinesitherapie gingen studeren werd een tweede praktijk opgericht in Maasmechelen. In 1999, na hun afstuderen, kwamen Els en Lieve, dan ook in de praktijk mee werken. Zo begon de groepspraktijk Vanempten. Later werd op de Groenstraat in Rekem een derde praktijk opgestart. Hier behandelt Lieve vooral rugklachten door middel van osteopathie en rugschool,

 

De combinatie van 2 generaties maakt dat een vlotte expertise-uitwisseling mogelijk is. Er wordt beroep gedaan op verschillende inzichten en ervaringen. Uw wensen en noden staan hierbij centraal.

 

Om een optimale behandeling te bieden is goede communicatie zeer belangrijk. Communicatie met u maar ook met dokters en specialisten. Na behandeling sturen wij de verwijzende arts een verslag van de uitgevoerde behandelingen en de voortgang van uw klachten. Door deze samenwerking is uw behandelende arts op de hoogte van alle belangrijke evoluties. We hechten hier veel belang aan en doen dit nauwkeurig. Om meer tijd te kunnen besteden aan de behandelingen, zorgt de jongste dochter Anne sinds enkele jaren voor de administratieve ondersteuning.

 

In onze praktijk wordt er gewerkt volgens de geconventioneerde methode. Dit wil zeggen dat op voorschrift van de arts terugbetaling mogelijk is via de ziekenfondsen. Er worden geen extra supplementen bij onze behandelingstarieven aangerekend.

Copyright @ All Rights Reserved